معرفی قرص های تقویت مو

معرفی قرص های تقویت مو

ریزش مو یک مشکل شایع در بین زنان و مردان است که فارغ از سن، نوع و رنگ مو می‌تواند بر اثر عوامل مختلف ایجاد شود. متخصصان معتقدند ریزش ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو طبیعی است، اما اگر این میزان ریزش یا بیشتر از آن باعث کم پشتی و ایجاد لکه‌های طاسی شود شما با پدیده ریزش مو مواجه هستید که در اغلب موارد پزشک متخصص پوست و مو قرص برای ریزش مو تجویز می‌کند. این عارضه می‌تواند ناشی از وراثت، مشکلات هورمونی، بیماری خودایمنی، استرس بیش از حد و تغذیه ناسالم باشد، از همین‌رو بسیار مهم است تا ابتدا علت کم حجمی موهای سر به کمک پزشک تشخیص داده شود؛ سپس از قرص برای ریزش مو استفاده کنید. با این حال اگر کنجکاو هستید بدانید قرص برای ریزش مو چی خوبه، در این مقاله از حوله تتیس همراه ما باشید تا شما را با بهترین قرص برای ریزش مو آشنا کنیم.

 

معرفی قرص برای ریزش مو

داروهای ضد ریزش مو بهترین روش برای درمان این عارضه هستند. در اغلب موارد متخصص پوست و مو متناسب با شرایط فرد و شدت کم پشتی موها یکی از قرص‌های ضد ریزش مو را تجویز می‌کند. این قرص‌ها تنوع بسیار زیادی دارند، از همین‌رو ابتدا باید علت ریزش مو مشخص شود تا پزشک بتواند مناسب‌ترین قرص را برای درمان ریزش مو معرفی کند.

در ادامه می‌توانید با بهترین قرص‌ها برای ریزش مو آشنا شوید:

 

قرص فیناستراید (Finasteride)

این دارو بهترین قرص برای ریزش مو مردان، مخصوصا آقایان مبتلا به الگوی طاسی است. فیناستراید پس از مهار آنزیم ۵–آلفا ردوکتاز در فولیکول مو از تبدیل هورمون تستوسترون به دی‌هیدروتستوسترون جلوگیری می‌کند.

دی‌هیدروتستوسترون عامل تخریب موهای سالم به‌شمار می‌آید؛ از همین‌رو قرص فیناستراید با مهار آن می‌تواند فولیکول مو را در اندازه طبیعی نگه دارد. معمولا پس از گذشت چهار تا ۶ ماه پس از مصرف این قرص می‌توانید نتایج آن را مشاهده کنید. با این حال یادتان باشد مصرف فیناستراید برای کودکان، زنان باردار، شیرده و خانم‌ها در سنین باروری خطرناک است.

 

قرص پیلفود (Pilfood)

این قرص برای ریزش مو بعد زایمان بسیار مناسب است، زیرا حاوی مواد معدنی مهم مانند آهن، روی، ویتامین E و منگنز است. این ترکیبات کمک می‌کنند تا مشکل ریزش مو که یکی از شایع‌ترین عوارض بعد از زایمان است، برطرف شود. این دارو عوارض جانبی قابل ملاحظه‌ای ندارد، با این حال بهتر است آن را زیر نظر پزشک متخصص پوست و مو مصرف کنید.

 

قرص‌های ضد آندروژن

آندرژون‌ها مهم‌ترین هورمون برای ریزش مو هستند که با آسیب به فولیکول مو باعث ریزش آن می‌شوند. این نوع ریزش مو، آلوپسی آندروژنیک نام دارد و در زنان و مردان شایع است. برای درمان این عارضه از داروهای متوقف‌کننده آندروژن استفاده می‌کنند که معمولا در زنان نسبت به مردان اثربخشی بالاتری دارد.

اسپیرونولاکتون نوعی قرص برای ریزش مو هورمونی است که معمولا برای زنانی که به سندرم تخمدان پلی کیستیک مبتلا هستند، تجویز می‌شود. در این مواقع تولید آندروژن در زنان افزایش می‌یابد و می‌توان به کمک داروی اسپیرونولاکتون آن را متوقف کرد، از همین‌رو این قرص برای ریزش مو شدید ناشی از موارد هورمونی آندروژنیک بسیار مفید است.

دیگر قرص ضد آندروژن که برای ریزش موی هورمونی استفاده می‌شود، کتوکونازول است. این قرص التهاب فولیکول موی سر را کاهش می‌دهد و به تقویت آن کمک می‌کند.

 

قرص هیرویت (HairVIT)

هیرویت را باید بهترین قرص برای ریزش مو بعد رژیم غذایی دانست. درواقع این قرص خوراکی نوعی مکمل حاوی مواد مغذی برای تقویت و رشد فولیکول‌های مو است که در ترکیبات خود روی، مس، بیوتین، آهن، سلنیوم و اسید آمینه دارد. هیرویت می‌تواند کمبود مواد معدنی‌ای که بدن بعد از رژیم غذایی سخت دچار آن می‌شود را جبران کند، به همین دلیل این روزها یکی از پرطرفدارترین مکمل‌های ضد ریزش مو به‌شمار می‌آید. همچنین برخی متخصصین به دلیل ترکیبات مغذی بالا از این قرص برای جلوگیری از ریزش مو در زنان استفاده می‌کنند.

 

قرص پاورفیت (Power fit)

پاورفیت یکی از قرص‌های اصلی برای درمان ریزش مو در زنان و مردان محسوب می‌شود. این قرص از عصاره نوعی قارچ خشک تهیه شده و در ترکیبات خود اسید آمینه‌های ضروری و قندهای مهمی دارد که آن را به بهترین قرص برای ریزش مو شدید تبدیل کرده است.

همچنین وجود مواد معدنی مانند سلنیوم، ویتامین‌هایی همچون نیاسین، ویتامین دی، ریبوفلاوین، بیوتن و مواد مغذی مثل کلسیم و آهن باعث شده تا قرص پاورفیت به عنوان یک داروی ضد ریزش موی سر پرکاربرد شناخته شود.

 

قرص اکوفان (Ecophane)

دوران بارداری و شیردهی یکی از موقعیت‌هایی است که زنان به دلیل تغییرات هورمونی دچار ریزش موی شدید می‌شوند. این مساله باعث شده تا روزانه بانوان زیادی به داروخانه‌ها مراجعه کنند و برای تقویت موهای خود بعد از زایمان و در دوران شیردهی به دنبال قرص مناسبی باشند.

معمولا در این دوران قرصی تجویز می‌شود که بتواند کمبود ماده معدنی و ویتامین بدن مادر را تامین کند. در بین قرص‌هایی مانند پرفکتیل، هیرویت، نورکرین یا پلاتینوم که این قابلیت را دارند، باید به اکوفان اشاره کنیم که بهترین قرص برای ریزش مو در دوران شیردهی است. این قرص حاوی ویتامین B، سیستین، زینک و پروتئین کنجد و گندم است که به استقامت و انعطاف‌پذیری موهای سر کمک می‌کند.

 

قرص پریورین (Priorin)

برای درمان ریزش موی ارثی معمولا از داروی هورمونی پریورین استفاده می‌کنند. این قرص در ترکیبات خود اکسید آهن، اکسید منیزیم، روغن جوانه گندم و کلسیم دارد که به تقویت فولیکول موی سر کمک می‌کند. به همین دلیل متخصصان اگر بخواهند قرص برای ریزش مو ارثی و مشکلات کم پشتی موی سر زنان تجویز کنند به سراغ پریورین می‌روند. این دارو عوارض جانبی قابل ملاحظه‌ای ندارد، با این حال توصیه می‌شود در دوران بارداری و شیردهی از آن استفاده نکنید.

 

قرص فیتو (Phyto)

اگر به دنبال قرص تقویتی برای ریزش موی سر خود هستید، فیتو گزینه مناسبی است. این قرص در ترکیبات خود روغن ماهی، دانه تخمه آفتابگردان و روغن دانه گل گاوزبان دارد و در حال حاضر یکی از قرص‌های پرطرفدار برای درمان ریزش مو با اثرگذاری بالا محسوب می‌شود. با این حال بهتر است آن را با مشورت پزشک استفاده کنید، زیرا احتمال بروز عوارض جانبی همچون جوش صورت و افزایش کلسترول وجود دارد.

 

چگونه بهترین قرص برای ریزش مو را بشناسیم؟

هنگام خرید قرص برای ریزش مو به موارد زیر توجه کنید:

  • برچسب بسته‌بندی: قرص و مکمل ضد ریزش مو باید توسط شرکت دارویی معتبر تولید شود و دارای استانداردهای اصولی زیر نظر سازمان غذا و دارو باشد.
  • ایمنی: ترکیبات تشکیل‌دهنده قرص‌های ضد ریزش مو باید علاوه بر تقویت فولیکول مو دارای ایمنی بالا باشند و مطابق با نیاز فردی انتخاب شوند. (از همین‌رو بسیار مهم است این قرص‌ها را با تجویز پزشک متخصص پوست و مو استفاده کنید)
  • عوارض جانبی: اغلب قرص‌های ضد ریزش مو عوارض جانبی حداقلی دارند، بنابراین قبل از مصرف ابتدا اطلاعات دارویی روی بسته‌بندی قرص را مطالعه کنید. در این مواقع می‌توانید از متخصص پوست و مو آنلاین درمانکده مشاوره پزشکی دریافت کنید.
  • نیاز فردی: بسیاری از قرص‌ها و مکمل‌های ریزش مو در دوران بارداری، شیردهی یا موارد مصرف داروهای خاص مانند شیمی درمانی منع مصرف دارند. بنابراین قبل از مصرف قرص برای ریزش مو ابتدا در مورد شرایط و وضعیت جسمانی خود با پزشک مشورت کنید.

 

راهنمای مراجعه به پزشک

ریزش مو یکی از مشکلات شایعی است که این روزها اغلب زنان و مردان در سنین مختلف درگیر آن هستند. این عارضه ناشی از عوامل مختلفی است اما خوشبختانه در حال حاضر می‌توان آن را با قرص‌های ضد ریزش مو برطرف کرد. با این حال استفاده از یک نسخه دارویی برای همه افراد امکان‌پذیر نیست. از همین‌رو بهتر است ابتدا به متخصص پوست و مو مراجعه کنید تا علت کم پشتی موهای سر مشخص شود، سپس پزشک بر اساس علت آن، بهترین قرص برای ریزش مو را تجویز می‌کند.

 

اگر قصد خرید انواع حوله از جمله حوله تن پوش ، ست حوله ، حوله حمام و حوله استخری دارید می توانید سری به فروشگاه حوله تتیس بزنید و از حوله های باکیفیت در بهترین برند ها دیدن کنید.

تمامی حوله های تتیس با گارانتی اصالت و کیفیت محصول به فروش می رسد و در سریع ترین زمان به سراسر کشور ارسال می شود.

 

دیگران مشاهده کردند

سوالات رایج این مطلب

تگ های مرتبط

آیا این مطلب را پسندیدید؟
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *